GENEL KURULA ‘HATAY’ ÇIKARMASI!


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) yeni başkanı Abdurrahman Kaan oldu.
İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 24. Olağan Genel Kurulu’na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra; Hollanda, Japonya, İran ve Suudi Arabistan’ın da bulunduğu 23 ülkeden başkonsolos, ticaret ateşesi ve konsolos yardımcısı düzeyinde 27 temsilci katıldı.

Genel kurulda MÜSİAD üyelerine seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tüm imkanlarınızla, tüm cesaretinizle yatırım yapın, üretin ihracatı zorlayın, istihdamı artırın. Böylece siz de kazanın, ülkemiz de kazansın. Bu konuda MÜSİAD üyelerine doğrusu güveniyorum. İnşallah yeni Türkiye’nin inşasını sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Fuat Tosyalı ise, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “Sevgili başkanlık divanı üyesi arkadaşlarıma, görev yaptığımız 5 yıllık sürede samimi işbirliği ve dostlukları için çok teşekkür ediyorum” diyerek, yeni başkan Abdurrahman Kaan’a başarılar diledi.
MÜSİAD Hatay Şubesi’nin tam kadro katıldığı genel kurulda, ana sponsorluktan ötürü Başkan Fatih Tosyalı’ya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından plaket takdim edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Fatih Tosyalı’ya katkılarından ötürü teşekkür etti.
MÜSİAD’ın geleneksel iftar yemeğine de katılan MÜSİAD Hatay Şube yönetimi, “Ülkemizin gelişmesi, büyümesi, kalkınması, demokrasimizin güçlenmesi, refahımızın artması için çalışmayı sürdüreceğiz” dediler. Haber: Yılmaz AKPINAR