İHRACATTA GÜÇLÜ PERFORMANS!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, İskenderun’da Hatay’ın iş insanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi, İskenderun Limanı’nda incelemelerde bulundu.

Bakan Muş, Hatay’daki programı kapsamında bir otelde düzenlenen toplantıda iş insanlarıyla bir araya geldi.
Basına kapalı toplantıda sanayici ve iş insanlarıyla görüşen Muş’a, Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, İl Başkanı Adem Yeşildal, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da eşlik etti.
Bakan Muş, “Girişimcilerimizin, yatırımcılarımızın ve esnafımızın sorunlarını dinledik. Görüş ve önerilerini aldık” dedi.

İSKENDERUN LİMANI’NDA İNCELEME
Daha sonra Limakport İskenderun Liman sahasında incelemelerde bulunan Bakan Muş, Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kerem Güzel ve Limakport İskenderun Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ünlü’den Liman hakkında bilgiler aldı.
Gümrük Muhafaza teknesi ile denize açılan Bakan Mehmet Muş incelemelerin sonunda geçtiğimiz aylarda Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğünce İskenderun Limanı’nda ele geçirilen 1 tonluk uyuşturucu operasyonunu gerçekleştiren görevlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.