BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İskenderun’da ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Şahin, ziyaretleri kapsamında ilk olarak, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’i makamında ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez kentte yaşanan kanalizasyon sorunlarının çözülmesi için Gaziantep, GASKİ’nin öncülüğünde Konya ve Kayseri Büyükşehir belediye ekiplerinin desteğiyle çalışma yürütüldüğünü söyledi.

Dönmez ekiplerin fedakarca çalışmaları sayesinde İskenderun alt yapısının kısa sürede belirli noktalarda rahatlama kaydedildiğini çalışmalar sonucunda ortaya konacak tespitle alt yapıda hangi bölgelerde yatırım gerekeceği veya gerekmeyeceğinin belli olacağını altını çizerek “Geçmiş dönem Hatay Büyükşehir ekiplerinin kanalizasyon sisteminde periyodik bakım yapmadıkları üç büyükşehir uzmanlarınca tespit edildi, fotoğraf ve videolarla kayıt altına alındı. Eğer alt yapıya müdahale etmeseydik lağım ve pis koku nedeni ile salgın hastalıklar görülebilirdi” şeklinde konuştu.
Başkan Dönmez konuşmasının sonunda desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin’e ve emeği geçenlere teşekkür ederek “İyi ki varsınız” dedi.

‘İSKENDERUN’UMUZUN HER ZAMAN YANINDAYIZ’
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı konuşmada “Komşumuz İskenderun’un ve Başkan Mehmet Dönmez’in yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Komşuluk kültürümüz ve inancımız bunu gerektiriyor. Ekiplerimizi gönderdik ve 10 günde güzel ilerleme oldu. Bu çalışmalar çok önemli ve bize şunu gösterdi, doğru başkan, doğru ekip ve birlikten kuvvet doğar anlayışının İskenderun için yeni bir başlangıç yeni bir umut olduğunu gösteriyor. Biz ekip olarak Başkanımızın yanındayız, yakınındayız. Bizden ne talep ediyor ise Gaziantep Büyükşehirin tüm imkan ve fırsatları yanındadır, yeni dönem hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

TARİHİ KAYMAKAMLIK BİNASINA HAYRAN KALDI
Fatma Şahin daha sonra İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret etti.
Burada Kaymakam Demiryürek ile bir süre sohbet eden Şahin, kaymakamlık şeref defterini imzaladı. Tarihi kaymakamlık binasına hayran kaldı.
Şahin son olarak, su baskınlarının yaşandığı Atatürk Bulvarındaki su terfi istasyonunda incelemelerde bulundu.
HABER MERKEZİ