GEÇMİŞE DÖNÜK BÜTÜN HAK VE ALACAKLARI ÖDENDİ

İskenderun Belediyesi ile HAK-İŞ Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası arasında KHK ile kadroya geçen 429 Belediye işçiye, Toplu İş Sözleşmesi gereği geçmişe dönük bütün hak ve alacakları, Haziran ayı maaşlarıyla birlikte hesaplarına yatırıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun Belediyesi ile HAK-İŞ Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası arasında KHK ile kadroya geçen 429 Belediye çalışanımızı kapsayan Toplu İş Sözleşmesini 04 Haziran 2021 tarihinde imzalamıştık. Bu sözleşmeye istinaden; Toplu iş Sözleşmemizin başlangıç tarihinden itibaren, çalışanlarımızın geçmişe dönük bütün hak ve alacakları, Haziran ayı maaşlarıyla birlikte hesaplarına defaten yatırılmıştır. Böylelikle hiçbir çalışanımızın Belediyemizden herhangi bir alacağı bulunmamaktadır. Değerli çalışanlarımız, aileleri, Sendika ve Belediyemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA AŞI
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı öte yandan “Sağlık Bakanlığımızın başarıyla yürüttüğü aşı programı kapsamında Belediyemiz personeline Covid-19 aşıları yapılıyor. Bu zorlu süreçte özverili ve yoğun çalışmaları için tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum” dedi.
HABER MERKEZİ