EMNİYET MÜDÜRÜ TOLUNAY’A VEDA YEMEĞİ


Sivas İli Şarkışla İlçe Emniyet Müdürü iken İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan ve ilçede yaklaşık 14 ay görev yapmasının akabinde Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay onuruna veda yemeği düzenlendi.

Yelken Kulübü’nde gerçekleştirilen veda yemeğine; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr.Ayşenur Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Şehit P. Ahmet Tor Kışlası Komutanı Albay Ragıp Taygan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül ve eşleri katıldı.

Kaymakam Yönden, İskenderun’a hizmet etmenin bir ayrıcalık olduğu kadar bir o kadar da emek ve gayret gerektirdiğinin altını çizerek, ilçedeki asayiş ve huzurun temin ve tesis edilmesi noktasındaki görevini başarıyla yerine getiren Mustafa Mithat Tolunay’a teşekkür ederken, İskenderun anısına hediye takdim etti.
HABER MERKEZİ