‘İŞİMİZ, GÜCÜMÜZ HİZMET OLACAK’


Cumhur İttifakı AK Parti ve MHP İlçe teşkilatı, meclis üyeleri, partililer, Bayırlı Restaurant’ta bir araya geldi. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı teşekkür konuşması yaptığı sırada, doğum günü nedeniyle kendisine sürpriz kutlama düzenlendi.
Masaya getirilen pastayı üfleyen Başkan Tosyalı, “Ekip işiyle beraber gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmaların temel mimarları olan Cumhur İttifakımız’ın değerli teşkilatlarımızla, meclis üyelerimizle, mesai arkadaşlarımızla bir araya geldiğimiz toplantıda, doğum günümü tebrik eden güzel dileklerde bulunan tüm dostlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim İskenderunumuz’un güzel insanları için hayırlı işlerde geçireceğimiz sağlıklı ömürler nasip etsin” dedi.

‘İSKENDERUN’UN ÇIKARLARI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ’
Muhtarların da katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Belediye Başkanlığı’na seçildiğim ilk günden bu yana şahsımı bu kutsal davanın bir neferi olarak gördüm. Milletimiz bir kez daha sandıkta son sözünü söyledi. Bizler koltuklar için değil, milletimizin çıkarları için mücadele eden bir Cumhur İttifakı’nın neferiyiz. Büyük hedeflere doğru tüm hemşerilerimizle birlikte yol almak için bugünden sonra da durmadan çabalayacağız. Yaptığımız her seçim ziyaretinde bizlere gönüllerini açıp tebessümlerini eksik etmeyen mahalle sakinlerimize, tüm İskenderunlu hemşehrilerime, miting, yürüyüş ve tüm etkinliklerimizde katılım gösteren tüm kardeşlerimize, seçim çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarımıza, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatımıza, bu yola baş koymuş tüm dava arkadaşlarımıza ve tüm gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. İşimiz, gücümüz hizmet olacak” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR