ENERJİNİZ TÜKENMESİN!


İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla üyelerine Power Bank hediye etti. İGC’deki törene katılan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve adı AK Parti’nin İskenderun Belediye Başkan Adayı olarak geçen Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, pastayı birlikte keserek, tüm gazetecilere görevlerinde üstün başarılar diledi.

PASTA SÜRPRİZİ
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, İGC’de basın mensupları ile bir araya geldiler. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Kaymakam İskender Yönden gazetecilere sürpriz yaparak, pasta ile geldi. Pastayı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Fatih Tosyalı birlikte kesti.

Kaymakam Yönden, gazeteciliğin çok önemli bir meslek olduğunu belirterek, 10 Ocak gününü kutladı. Adı AK Parti adayı olarak da geçen Fatih Tosyalı da, halkın tüm haberleri, bilgileri yayın organlarından aldığını, bu nedenle yapılan işin çok önemli olduğunu ifade ederek, kutladı.

POWER BANK HEDİYE
İGC Başkanı Veysel Cıncık da açıklamasında, yazılı basındaki sayının her geçen gün azaldığına dikkati çekerek, “Artık internet ortamındaki yayınlara yöneliniyor. Zaten bu meslekteki sıkıntılar da har geçen gün artıyor. Şartlarımız ağırlaşıyor. Buna rağmen kalemimizi çalıştırıyoruz” dedi.

İGC’de yeni yıl armağanı olarak da üyelere birer power bank armağan edildi. Kaymakam Yönden, Hayırsever İşadamı Fatih Tosyalı, İGC Başkanı Veysel Cıncık ile İGC Onursal Başkanı Şehmus Aslan, Power Bank’leri üyelere dağıttılar.

Gazetecilerin konukları arasında CHP aday adayı Dr.Yılmaz Şahutoğlu, CHP Gençlik Kolları, Mavi Çocuk Akademisi ve Minik eller kreşi öğrencileri, Bahçeşehir Okulları yöneticileri, Simya Koleji öğrencileri de vardı. Haber: Yılmaz AKPINAR