SAKURA LEZZETİ MÜŞTERİSİYLE BULUŞTU


KOSGEB girişimcileri ev hanımı Fehime Şahin ve eğitimci Ömür Aray ortaklığında kurdukları Sakura Butik Pastane, düzenlenen törenle canlı müzik eşliğinde hizmete girdi.
Adını Japonya’da bir kiraz ağacının çiçeğinden alan Sakura Butik Pastanesi, katkı maddesiz tam organik ürünlerle insanların damak tadına hitap etmek, müşterileriyle buluşmak üzere açılış töreni düzenledi.

Törene Arsuz Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki mekânının açılışına İTSO Başkanı H. Levent Yılmaz, CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün ile yönetimi, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Bahçeşehir İskenderun Okulları Müdürü Mustafa Uçan ve kalabalık davetli grubu katıldı.
Açılış töreninde konuşan CHP İl Başkanı Özgün, bayanların evde dört duvar arasında kalmaması gerektiğini vurgulayarak “İki bayan arkadaşlarımızın girişimcilik ruhuyla böyle bir isletmenin açılışına davet edilmem beni onurlandırırdı.İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, CHP İl Başkanı Özgün, Sakura Butik Pastane ortakları Fehime Şahin ve Ömür Aray birlikte açılış kurdelesini keserek Sakura Butik Pastanesi hizmete girdi.
Törende ayrıca üzerinde Sakura yazılı pastayı da, Yılmaz, Özgün ve Çekin keserek konuklara ikram edildi. Pastaneyi gezen davetliler, ikram edilen ürünleri afiyetle yerken imalatçıları Aray ve Şahin’e tam not verdiler. Katkı maddesiz ürünlerle özellikle yaş ve kuru pasta, kek, kurabiye, ekler, Tiramisu gibi el yapımı ürünleri müşterilerinin damak tadına sunacak olan Fehime Şahin ile Ömür Aray ortaklığındaki Sakura Butik Pastane, konuklarına kendi ürünlerini sundu. Haber: Cuma KESEROĞLU