İSKENDERUN’UN İL OLMASINI DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN İSTİYORUZ

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve meclis üyeleriyle birlikte makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile İskenderun’un il olma meselesine vurgu yaptı. Başkan Bozkurt, “Topyekün artık mücadele ederek İskenderun’un hakkı olan ilimizi devlet büyüklerimizden istiyoruz” dedi.

‘GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR YOLDAYIZ’
MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “Birliğin ve beraberliğin sembolü mart ayı belediye meclis toplantısı öncesi belediye başkanımız Fatih Tosyalı Bey’in daveti üzerine, İskenderun Belediye Başkanlığı makamında birbirinden kıymetli ilçe başkanlarım ve grup başkanlarımızla birlikte güzelim şehrimize nasıl daha iyi hizmet verebiliriz diye fikir alışverişindeki bulunduk. Burada dikkat çeken en önemli konu, artık İskenderunumuz’a hakkı olan il olması gerektiğini sayın bölge milletvekillerimizin ve devlet büyüklerimizin de oluru ile geri dönüşü olmayan bir yola girilmiştir.

Bundan sonra artık 7’den 70’e tüm iş adamlarımıza, Ticaret Sanayi Odası ve Esnaf odaları başkanlarımla, tüm bölge basın mensubu kardeşlerimle, bölge belediye başkanlarımızla, bölge siyasi parti ilçe başkanlarımızla, bölge mülki amirlerimizle, tüm sivil toplum örgütlerimizle, tüm vakıf ve sendikalarımızla, üniversite rektörümüzle ve hocalarımızla, tüm bölge müftülerimizle ve imamlarımızla, velhasıl topyekün artık mücadele ederek, İskenderu’nun hakkı olan ilimizi devlet büyüklerimizden istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.