ANKARA’DA ‘PROJE’ MESAİSİ

İskenderunlular’a en iyi hizmeti vermek için aralıksız temaslarda bulunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte sürekli istişarelerde ve değerlendirmelerde bulunuyor.

Şehre değer katacak olan projeler üzerinde çalışan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Ankara’daki mesailerine devam ediyorlar.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, “Genel Müdürümüz ile İskenderun için verimli bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.

Gün içerisinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, “İskenderun’muza yapılmasını plandığımız projelerin yapılması noktasında desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımıza değerli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ziyaretlerin ardından AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte, Ankara’da ki millet bahçesi ve biyolojik göletleri incelediler.
Haber: Yılmaz AKPINAR