FUAT TOSYALI İYİLİĞE DEVAM EDİYOR!


Capital Dergisi’nin bu yıl 7’nci kez hazırladığı “Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesinde bu yıl 1 sıra yükselerek 2. olan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, 2018’de 165 milyon lira olan bağış rakamını 2019’da 35 milyon TL artırarak, 200 milyon lira bağış tutarıyla yine iyiliğin öncüsü oldu.
Tosyalı, “Farklı bölgelerde insanlarımızın sosyal, kültürel, sağlık ve manevi konularda eksiklerini tamamlayarak, yoksunluklarını gidermeye çalışıyoruz. Çalışmalarımızı özellikle eğitim, sosyal yaşam ve sağlıkta odaklamaya devam edeceğiz” diyor.

BİR BASAMAK DAHA YÜKSELDİ
Devasa yatırımların dışında sosyal sorumluluk projeleriyle de, ülkemize ve bölgemize destek olmayı sürdüren Hayırsever iş insanı Fuat Tosyalı, Türkiye’nin gururu oldu.
Tosyalı Holding yaptığı bağışlarla zirvede bir basamak daha yükseldi.
Geçtiğimiz yıl 165 milyon lira olan bağış miktarına, bu yıl 35 milyon lira sosyal sorumluluk yatırımı ekleyen Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, gönlü zenginler listesinde her yıl istikrarlı bağışlarıyla takdir topluyor. 

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Türkiye’nin en önemli hayırseverlerden biri. 2018 gibi Türkiye ekonomisi açısından ‘zor’ olarak tanımlanan bir yılda Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, sosyal sorumluluk projelerine devam etti ve bağış yapmayı sürdürdü.

Tosyalı Holding çatısı altında yaptıkları bağışlar ve kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarıyla bu araştırmanın ilk yılından itibaren listede yer alan Türkiye’nin en büyük bağışçısı konumunda olan Hayırsever İş insanı Fuat Tosyalı, 2018’de bağış tutarını miktar bazında en çok artıran oldu. Fuat Tosyalı, özellikle eğitim, sosyal yaşam ve sağlıkta hayır işlerine odaklanmaya devam edeceklerinin altını çiziyor. Haber: Yılmaz AKPINAR