İSKENDERUN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR


İskenderun Belediyesi daha verimli ve iyi hizmet sunabilmek için yeni hizmet araçlarını Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla alarak araç filosunu genişletiyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Devlet Malzeme Ofisi’nden aldığımız 7 yeni Ford Tourneo Courier araçlarımızı teslim aldık. Rabbim ilçemize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

İskenderun Belediyesi’nin filosundaki eksikliklerinin giderilmesi için alınan araçlara ihtiyaç olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Amacımız, daha iyi hizmet ve İskenderunlu vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmektir. İskenderun en iyisine layık” dedi.

Araçların Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla alındığını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun’da artan nüfus ve sorumluluk alanının geniş olması, mevcuttaki araçlarımızın da bir kısmının eski olduğu için tamir ve bakımlarının masraflı olması nedeniyle böyle bir karar aldık. Amacımız İskenderun halkına düzgün hizmet götürerek vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmektir” şeklinde konuştu.

Teslim alma törenine başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Mehmet Ai Dokuzoğlu ve Ahmet Keskin de katıldı. Haber: Yılmaz AKPINAR