DR. LEVENT ALTUNAY’IN ÇOCUK POLIKLİNİĞİ HİZMETE AÇILDI


İskenderun’da daha önce özel bir hastanede çocuk uzmanı olarak görev yapan Dr. Levent Altunay kendine ait yeni çocuk polikliniği düzenlenen törenle halkın hizmetine açtı.

Numune Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerindeki Özel Çocuk Polikliniğinin açılışına İskenderun Ticaret Odası Başkanı Levent Yılmaz, Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Avukat Şekip Ensari, doktorlar ve Altunay ailesinin yakınları katıldı.

Açılış öncesi açıklama yapan Dr. Levent Altunay, kente bir özel Çocuk Polikliniği kazandırma konusunda her an güç veren ailesine ve dostlarına teşekkür ederek “İnanıyorum ki sağlıkta yeni bir hizmet anlayışını İskenderun’da yakalayacağız” dedi.

Avukat Şekip Ensari ise sağlık hizmeti verecek, özellikle de çocuklara yönelik bir kliniğin hizmete açılmasına gayret gösteren herkesi kutladığını ifade ederek dünyada en değerli şeyin sağlık olduğunun altını çizdi.

İskenderun Ticaret Odası Başkanı Levent Yılmaz ise bu dönemde iş yeri açmanın gerçekten çok cesaret gerektirdiğini vurgulayarak “Doktor Levent Altunay arkadaşımızın bu iş yerini açmasından dolayı kendilerini ve ekibini kutluyorum” diye konuştu.

Ticaret Odası Başkanı Levent Yılmaz, Avukat Şekip Ensari ve Yılmaz Şahutoğlu birlikte kurdeleyi keserek Özel Çocuk Polikliniğini hizmete açtılar. Kendine özgü dizayn edilmiş, Polikliniği gezen konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Haber: Cuma KESEROĞLU