AK PARTİ’DEN SOSYAL MARKETE GİYSİ YARDIMI


AK Parti İskenderun İlçe yönetimi, sosyal sorumluluk çerçevesinde İskenderun Belediyesi tarafından hizmete açılan sosyal markete giysi yardımında bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ve yönetim kurulu üyeleri, Ramazan ayından itibaren giyilmeyen ve evlerinde fazla bulunan kıyafet, ayakkabı gibi tüm ihtiyaç malzemelerini İskenderun Belediyesi’ne bağlı Sosyal Market’e getirdi.

Belediyenin altında bulunan Sosyal Market’e gelen AK Parti yönetimini, Belediye Başkan vekili Mehmet Ali Dokuzoğlu karşıladı.
İlçe Başkanı Abdülkerim Güven yaptığı konuşmada, “Belediyemizin sosyal sorumluluk projesinde ‘Gel sende paylaş’ kampanyasına katkı sunmak için hayırda yarışmak istedik. Parti olarak ramazan ayından itibaren bir takım çalışmalar yaparak bazı malzemeler topladık. Bunları sizlere teslim ediyoruz ki sizlerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırın” dedi.

İskenderun Belediye Başkan vekili Mehmet Ali Dokuzoğlu ise “Belediyemiz tarafından hizmete açılan sosyal markete katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Bende İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı adına bu yardımları alarak ihtiyaç sahiplerine sosyal market aracılığı ile insanlara ulaştıracağız” dedi. Haber: Cuma KESEROĞLU