TOSYALI HOLDİNG 5 ŞİRKETİYLE ZİRVEDE!


İstanbul Sanayi Odası’nın “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” 2018 yılı araştırmasının sonuçları açıklandı.
Geçtiğimiz yılı yüksek performansla kapatan ve Türkiye’nin en çok istihdam yaratan özel sektör kuruluşlarından biri olan Tosyalı Holding, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” 2018 yılı raporunda beş şirketiyle yer alma başarısını göstererek, Türkiye’nin ve bölgenin gururu oldu.

TOSYALI TOYO’DAN MÜTHİŞ ÇIKIŞ!
Türkiye’nin ilk ileri teknoloji ve yüksek katma değerli yassı çeliğini üreten Tosyalı-Toyo Çelik A.Ş. performansıyla büyülüyor. İstihdam performansı ve üretim kapasitesi ile sadece Osmaniye’nin değil, bölgenin ve ülkenin kalkınmasına ve gelişmesine büyük katkı sunan Tosyalı Toyo Çelik. A.Ş., sıfırdan giriş yaptığı İSO 500 Listesi’nde 72. sıradan en hızlı giriş yapan şirket oldu.

Türkiye’nin en 500 büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş. istikrarını korurken, ortaya koyduğu dinamik üretim yapısı ile 20’nci, Tosyalı Filmaşin ve İnş. Demir Üretim San. A.Ş. 110’uncu, Tosyalı Demir Çelik San. A.Ş. 175’inci ve Tosçelik Spiral Boru Üretim San. A.Ş. ise 262’nci sıraya yükselerek, Hatay ve Osmaniye’yi gururlandırdı.

Listede; İsdemir 7. sırada, Baştuğ Metalurji 34., MMK Metalurji 55., Yazıcı Demir Çelik 64., Koç Metalurji 75., Ekinciler 78., Atakaş 88., Net Haddecilik 128. ve İlhan DÇ ise 240. sırada yer aldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR