İSKENDERUN’A HİZMET İÇİN ‘ORGANİZE’ OLDULAR!


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun OSB’de faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek, şirket çalışanlarının desteğini istedi.

Burada ilgiyle karşılanan Tosyalı, İskenderun’da hayata geçirecekleri projeleri anlattı.
İskenderun’un hızlı büyüyüp geliştiğini ve beraberinde ulaşım başta olmak üzere bazı sorunları olduğunu hatırlatan Tosyalı, yeni dönemde hizmetlerin üzerine koyarak İskenderun’u daha güzel bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde sırasıyla; Yazıcı Demir Çelik, Ekinciler, Atlas Enerji, Tebo Makina, Alp Ateş Gübre yönetim ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Tosyalı, “İskenderun ile de ilgili çok projemiz var. Halkımız bize görev verdiği takdirde çok güzel çalışmalara imza atacağız. Öncelikle İskenderun’a yakışır iki adet plaj yapıyoruz. Yapımı tamamlanan Millet Bahçesi’nden sonra mevcut stadın yerine büyük bir kent parkı kazandıracağız. Modern kütüphaneler, seyir terasları yapıyoruz. İskenderunumuz’a yakışır bir bisiklet yolu projemiz var. Her mahallede çocuk kulüplerimiz olacak. Bunun gibi 45 mahallemize dokunan çok sayıda projemiz var. Allah’ın izniyle her şey daha güzel olacak. Bu güzel birlik ve beraberlik içerisinde İskenderunumuz’u daha üst seviyeye taşıyacak çalışmalar yapacağız. İnşallah şehrimizde de, ülkemizde de huzur içerisinde bir seçim olacağına kanaatimiz tam. Allah ülkemize, milletimize, şehrimize, ilçemize hayırlı uğurlu etsin” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR