ESERİ OLANIN BİLBOARDLARA İHTİYACI OLUR MU?


AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, bu kutlu davaya hizmet eden teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.
Belediye Meclis Üyesi Bülent Özer’in ev sahipliğinde, Yörük Çadırı’nda gerçekleşen kahvaltılı programda konuşan Milletvekili Özel, “Hep birlikte daha güçlü bir Hatay inşa edeceğiz” dedi.

CAMDAN İTTİFAK!
Milletvekili Özel, HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın büyükşehir belediyesini yönetemediğini, hizmet üretemediğini ifade ederek, “Hatay büyükşehir şehrin her tarafını bilboardlarla donatıyor. Ancak reklam hizmeti yapıyorlar. Oysa çok güzel imkanlar var, ama bunu kullanamayan bir büyükşehir var. Hizmet için biriktirilen bütçeleri var, ama çarçur ediliyor. İskenderun’da çok ciddi vergi tahakkukları var. Peki bu para Büyükşehir’e gidiyor mu? Gidiyor.. Bu para doğru kullanılsaydı, Hatay çok iyi yönetilirdi. İbrahim Güler Hatay’da başkanlık yapsın, 5 yıl boyunca eserleri konuşulacak. Cumhurbaşkanımızın bilboardları, tünellerdir, köprüler, bölünmüş yollar, hızlı trenler, şehir hastaneleridir. Eseri olanın bilboarda ihtiyacı olur mu? Beceriksiz büyükşehir yönetimi, sağa sola bilboardlara dünyanın parası ödeniyor. Bu parayla beton asfaltların tamamı yapılırdı. Bizler Hatay’da, pırıl pırıl projeler hazırladık. İnşallah, altyapı, içmesuyu, ilaçlama, çukuru bizler gündemden çıkaracağız. Girilmedik yayla, köyler kalmayacak” dedi.Özel, “Bunlar camdan bir ittifak kulesi kurmuş, Hatay’ın sınırlarını dahi bilmiyorlar. Halen çukurları ve altyapıyı konuşuyor olmaları büyük meziyet. Allah’ın izniyle bu sorunlara son vereceğiz. Hatay halkı hak ettiği hizmeti alacak” dedi.

‘SİZLER BANA DEĞİL, BEN SİZE ULAŞACAĞIM’
Cumhur ittifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise, “Bizler İskenderunumuz’da hiçbir insanımızı ayırmadan, herkesin başkanı olacağız. Küçük dokunuşlar ile büyük farklar yaratacağız. Büyükşehirimizde İbrahim Güler ve hükümetimizin destekleri ile İskenderun’a kazandıracağız. Samimiyet, tevazu ve gayret ile gönül belediyeciliği diyoruz. Bu makamlar gelip geçicidir. Mühim olan gök kubbe altında hoş bir seda bırakmaktır. Her zaman yan yana gönül gönüle olacağız. İskenderunlu hemşehrilerim bilsin ki, sizler bana değil ben sizlere ulaşacağım. Fikirlerimizi birleştirerek en doğrusu ve en güzeli için çalışacağız. Heyecanımıza heyecan, gücümüze güç kattınız. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.