ESNAFLARIMIZIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ


Cumhur İttifakı’nın AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı sanayi sitesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarına aralıksız şekilde sürdüren Cumhur İttifakı’nın AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Ben de bir esnaf evladıyım ve yıllarca sanayi sitesinde esnaflık yaptım. Esnaflarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz” diyerek, sürekli esnaflarla vatandaşlarla iç içe olacaklarını söyledi.

Sanayi esnafının yoğun ilgi gösterdiği Başkan Adayı Fatih Tosyalı; “Bizler esnaflarımızın sorunlarını, ilçemizin sorunlarını çok yakından biliyoruz. Sorunları bilmemizin nedeni de sürekli olarak kendileriyle içi içe olmamızdandır. Çok yakında projelerimizi açıklayacağız. Haftanın belli günlerini esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ayıracağız. Belediyemizin kapısı herkese sonuna kadar açık olacak. Esnafımızın sorunlarını sadece belediyede dinlemeyeceğiz. Esnafımızın işletmesinde, vatandaşımızın evinde dinleyeceğiz. Allah nasip ederse ilçemize hizmet etmek gece gündüz çalışacağız” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR