İSTE’NİN ‘ANA KAMPÜSÜ’ BÜYÜLÜYOR!


İskenderun Teknik Üniversitesi (İSETE) Rektörü Prof.Dr.Türkay Dereli, İTSO adına Başkan Levent Hakkı Yılmaz’a, Üniversitenin Ana Kampüs Mastar Planı projelendirilmesine ve sürdürülebilirliğine yapmış olduğu katkı ve desteklerden dolayı Plaket takdim etti. İskenderun’a Fakültelerin gelmesi ve Üniversitenin kurulması aşamasında her zaman elini taşın altına koyan, İskenderun’a üniversitenin kazandırılmasında da önemli gayretleri olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, önemli bir projeye daha imza attı. İTSO’nun destekleriyle İSTE Üniversitesi Ana kampüs Mastar Planı projelendirilmesi tamamlandı.
Projenin maketi önünde Protokole açıklamalarda bulunan İSTE Rektörü Prof.Dr:Türkay Dereli, İTSO Yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Başkan Levent Hakkı Yılmaz’a plaket takdim etti.
İSTE Rektörlüğünde 2.Teknoversite günlerine katılan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Üniversitenin düzenlemiş olduğu etkinliklere katıldı. İSTE Üniversitesi kampusunda gerçekleştirilen 2.Teknoversite günlerine Hatay Vali yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hasan Kaya, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

‘SAHİP ÇIKACAĞIZ’
Toplantı sonrası İSTE Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Türkay Dereli, Üniversitenin Ana Kampüs Mastar Planı projelendirilmesine ve sürdürülebilirliğine yapmış olduğu katkı ve desteklerden dolayı İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İTSO olarak İskenderun’a Gakültelerin gelmesi ve üniversitenin kurulması için her zaman destek olduk, olmaya da devam ediyoruz. İskenderun’a yakışan bir üniversitenin kurulması için tüm sivil toplum kuruluş temsilcilerinin, hayırsever iş adamlarımızın da destek olması gerekir. Bu üniversite hepimizin. El birliği ile üniversitemize sahip çıkmamız lazım. Üniversitenin Ana kampüs Mastar Planı projesi gerçekten çok güzel hazırlanmış. İSTE Rektörümüze de başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR