ÖNCELİĞİMİZ KARDEŞLİK!


İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat, İskenderun’da siyasetçiler ve oda başkanlarıyla bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yapılacak olan referandum öncesinde hiç kimsenin birbirini kırmaması gerektiğini dile getiren Başkan Fırat, “Herkes dilediği kararı vermekte özgürdür. Bunun için hiç kimse birbirini rencide etmesin. Önceliğimiz her zaman birlik ve beraberliğimizi korumaktır” dedi. Başkan Fırat, “Düzenlediğimiz kahvaltımız herhangi bir siyasi içeriğe yer vermemekte. Sağolsunlar çok değerli ilçe başkanlarımız bizleri yalnız bırakmayarak, esnaflarımızın çorbasını ve sofrasını paylaştılar. Unutulmasın ki, başka Türkiye yok! Bu sebeple birlik ve beraberlik içerisinde zor günleri de atlatacağız. Bu kahvaltıyı vermeminiz de en büyük amacı budur” dedi.

‘BİRİZ, BERABERİZ’
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ise konuşmasında, “Öncelikle esnaf oda başkanlarımıza böylesi anlamlı bir kahvaltıda bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ediyoruz. Başkanımın da az önce ifade ettiği gibi zor süreçlerden geçtiğimiz şu günlerde İskenderunumuz’da aydınlık ve kardeşlik ruhunun bozulmamasını temenni ediyoruz” dedi.

‘İSKENDERUN’UN GERÇEĞİ BUDUR’
CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ise, “Şu bir gerçek; biz İskenderunuz! Evet, önümüzde bir referandum süreci var ama kimse bu seçime siyasi bir seçim olarak bakmasın. Biz ilçe başkanlarımızla her zaman bir araya gelip İskenderun’umuzun sorunlarını konuşabiliyoruz. İskenderun’un gerçeği bu işte! Biz buradayız, hep beraberiz” dedi.

‘HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ’
MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt da açıklamasında, “Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ne kadar önemli olduğunu bu dönemde daha da iyi anlamış bulunmaktayız. Böylesi zamanlarda bu birlik ve beraberliği sağlayan esnaf oda başkanlarımı da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Biz herkesi kucaklayacağız” dedi. Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve Büyük Birlik Partisi İskenderun İlçe Başkanı Hulusi Uğur ise, herkesin birbirinden sorumlu olduğunu ve her şeyden önce birlik, beraberlik ve kardeşliğin şiarımız olması gerektiğini ifade ettiler. Gerçekleşen birlik ve beraberlik kahvaltısına, İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Uğutmen, İTSO Üyeleri, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, Büyük Birlik Partisi İskenderun İlçe Başkanı Hulusi Uğur, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve esnaf oda başkanları katıldı.