KAYMAKAM ÖNDER’DEN SÜRPRİZ ZİYARET

İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne sürpriz ziyarette bulundu.

Tarihi İskenderun Gazeteciler Cemiyeti binasına duyduğu hayranlığı dile getiren Kaymakam Önder, tarihi dokunun korunmasında emeği geçen herkese İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerinin şahsında teşekkür etti.

İskenderun’da devam eden çalışmalar ve özellikle de Toki konutları ile ilgili bilgiler aktaran Kaymakam Muhammet Önder, Çok başarılı bir bürokrat kadrosuyla çalışmaktan da ayrıca mutlu olduğunu söyledi.

İskenderun’un gerek sanayi ve gerekse de liman sektöründe oldukça gelişmiş olmasının bir çok konuda avantaj sağladığına dikkat çeken Kaymakam Muhammet Önder, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyesi Gazetecilerin de sorunların gündeme gelmesi ve çözümü noktasındaki rolünü önemsediğini belirtti.
HABER MERKEZİ