Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe’ye İGC’den Ziyaret

UYUŞTURUCUYLA, ÇETELERLE MÜCADELEMİZ SÜRECEK!

Yaşanan deprem sonrasında Hatay İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, Hatay’ın huzur ve güveni için tüm emniyet teşkilatıyla ciddi bir mesai gerçekleştiriyor.
Görevinde büyük başarı gösteren Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe’yi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Başkan Yardımcısı Gökhan Gökpınar, Genel Sekreter Cuma Keseroğlu, İskenderun ORG ve Sektörel dergi sahibi Ufuk Aktuğ ile İskenderun Gazetesi genel yayın yönetmeni İlyas Edip Terbiyeli ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Yaklaşık 5 ay önce göreve başladığını belirten İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, “Hatay’da görev yapmanın ne kadar önemli olduğunu gördüğümüz enkazdan anlayabiliriz. Yaşanan büyük felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını yüreğimizde hissederek ve Hatay’ın yeniden güvenli ve huzurlu bir şehir haline getirilmesi için tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Hatay il Emniyet Müdürlüğünde görev yapan tüm mesai arkadaşlarımıza olan inancım tamdır. Uyuşturucu başta olmak üzere gayrı meşru yapılanma ile mücadelemizden asla geri adım atmayacağız. Halkımızı huzuru her şeyden önemli” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise “Hatay’a geldiğiniz günden bu yana yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu konuda siz başta olmak üzere tüm emniyet teşkilatınıza yürekten teşekkür ederim” dedi.
HABER MERKEZİ