MÜSİAD HATAY ŞUBESİ’NDEN İFTAR YEMEĞİ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MUSİAD) Hatay Şubesi, Ramazan ayı münasebetiyle Ramada Otel’de iftar yemeği düzenledi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt, yönetim kurulu ve dernek üyelerinin bir araya geldiği iftar yemeğinde birlik ve beraberlik adına anlamlı mesajlar verildi.

MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt, iftar sofralarının insanların giderek birbirinden uzaklaştığı çağımızda, kardeşlik bağ ve hukuku üzerine zemin hazırlayıcı bir güzellikte nitelik ve niceliklerle dolu olduğuna işaret ederek, birlik ve huzurun bozulmaması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun, Türkiye’nin önemli şehirlerinden bir tanesidir. Ayrıca üretim gücü ile yıldızını her geçen gün daha fazla parlatarak çıtayı yukarı taşıyan ve çok önemli özelliklere sahip bir şehrimizdir. Allah bize böyle güzel bir şehirde yaşamayı nasip etmiş. Bu özelliklerinin en başında istişare kültürünü önemseyen yöneticiler, iş adamları, STK’lar ve İskenderunlular geliyor. Bu hem şehrimiz hem de ülkemiz için önemli bir fırsattır. Bizler, bir araya gelip sık sık şehrimizle ilgili planlamalar yapıyoruz. Bu anlamlı ve güzel iftar yemeğinden ötürü MÜSİAD Hatay Şubemizin kıymetli başkanına ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.