ŞEHİT PİLOT YÜZBAŞI İLKER ACAR’IN ADI OKUL KÜTÜPHANESİNDE YAŞAYACAK!

İskenderun Denizciler Mahallesi Şirinyurt İlkokulu’nda Şehit Pilot Yüzbaşı İlker Acar adına oluşturulan Kütüphanenin açılışında duygu dolu anlar yaşandı. Kütüphanenin açılışı, protokol üyeleri ile şehidimizin eşi Gülçin Acar ve babası İsmail Aslan tarafından yapıldı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kütüphanenin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Şehidimizi bir kez daha rahmetle andık. Kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” derken, Şehit Yüzbaşı İlker Acar Kütüphanesi’nin oluşturulmasında katkıda bulunan hayırseverlere de plaket takdim edildi.

ŞİRİNYURT İLKOKULU’NDA ŞÜHEDAYA VEFA!
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107.’nci Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü” kapsamında düzenlenen program kapsamında; Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için canlarını feda ederek şehadete irtihal eden tüm aziz şehitlerimiz ve şehadete şahitlik eden kahraman gazilerimizin anısına bir dakika saygı duruşunda bulunulmasının akabinde istiklal marşımız okundu.

İlçe Müftüsü Osman Şekerci’nin eşliğinde aziz şehitlerimizin ruhuna dua okunması ve akabinde Şirinyurt İlkokulu Müdürü Mehmet Altay tarafından günün anlam ve önemine yönelik konuşmaların yapılmasını müteakiben, Şirinyurt İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sergilendi.

Günün anlam ve önemine yönelik konuşmaların yapılması ve gösterilerin sunulmasının akabinde Şehit Pilot Yüzbaşı İlker Acar’ın anısına oluşturulan kütüphanenin açılış kurdelesi kesildi.

Programa; Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir’in yanı sıra, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, aziz şehidimizin eşi Gülçin Acar ve babası İsmail Aslan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler ile davetli konuklar katıldı.
HABER MERKEZİ