ÖNCÜ KADINLAR, ÖRNEK HAYATLAR!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ münasebetiyle düzenlenen “Öncü Kadınlar” konulu toplantıya katıldı.

İTSO ev sahipliğinde, Kaymakamlığın uhdesinde ve İskenderun Belediyesi ile İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün işbirliği ve koordinasyonuyla gerçekleştirilen toplantıda; Kaymakam İskender Yönden ve Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı tarafından kadınların toplumsal yaşantımızda önem ve önceliğine değinilmesinin akabinde tutkuları peşinden giderek ve inandıkları yolda zirveye çıkarak topluma ilham veren öncü kadınlar ile sosyal başarıları ilgiyle takip edilen ve girişimleriyle dikkat çeken kadın girişimcilerimiz tarafından hedeflerine giden yolda yaşadıkları, girişim hikayeleri, deneyim ve tecrübeleri paylaşıldı.

Söz konusu toplantıya; Kaymakam İskender İskender Yönden’in yanı sıra Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, [KADEM] Kadın ve Demokrasi Derneği Hatay İl Temsilcisi Selma Tunç, kadın girişimciler ve diğer davetli konuklar katıldı.