BAŞKAN TOSYALI ‘KÜLTÜR-SANAT FAALİYETLERİNE AĞIRLIK VERİYORUZ’

AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlıkları tarafından Ankara Kızılcahamam’da, “AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi” düzenlendi. Kongreye aralarında İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un da yer aldığı 200 başkan katıldı.

AK Parti tarafından Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen Kongrede, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şen ve Hamza Dağ, belediye başkanları ve kültür ve sosyal işlerden sorumlu daire başkanlarıyla buluşuyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Bugün kültürün ve sanatın giderek önem kazandığı, etki gücü bakımından hiç olmadığı kadar belirleyici bir unsur haline geldiği bir dönemin içindeyiz. Çağın şartlarına uyum sağlama çabasını kadim kültürümüzün unsurlarıyla birleştirebilme başarısı gösterebildiğimizde geçmişten geleceğe sağlam köprüler inşa edebiliriz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ