HİZMET İŞ SENDİKASI, REYHANLI BELEDİYESİ İLE TİS MÜZAKARELERİNDE MUTLU SONA ULAŞTI

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığı’nın yetkili olduğu Reyhanlı Belediye Başkanlığında kadrolu olarak çalışmakta olan personellerle devam eden TİS müzakereleri sonucunda almakta oldukları sosyal haklar ve ücretlerine 01.01.2022-31.12.2022 tarihleri arasında %46 oranında zam alınarak taraf yetkilileri tarafından imza altına alınarak anlaşma sağlandı.

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, “Bu hususta emeği geçen ve her zaman emekçinin yanında olan başta Reyhanlı Belediye Başkanı Sn. Mehmet Hacıoğlu’na, Belediye Bşk. Yrd.larına, Mali Hizmetler Müdürüne, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Toplu iş sözleşmesinin Sendikamıza, Reyhanlı Belediyesi ne ve tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

‘HAYIRLI OLSUN’
Başkan Yetim, “Sendikamızın yetkili olduğu Reyhanlı Belediye Başkanlığı iştiraki olan Reyhanlı İnşaat Tic.Ltd.Şti.’de çalışmakta olan emekçilerimize devam eden TİS müzakereleri sonucunda almakta oldukları sosyal haklar için % 30 ve 01.01.2022’den itibaren geçerli asgari ücret tutarı olan 166.80₺’nin üzerine 01.01.2022-31.12.2022 tarihleri arasında %10 oranında zam uygulanmak üzere taraf yetkilileri tarafından imza altına alınarak anlaşma sağlanmıştır. Toplu iş sözleşmesinin Sendikamıza, Reyhanlı İnşaat Tic.Ltd.Şti.’ne ve tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” açıklamasında bulundu.