MUHTAR İSA TAŞ’TAN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, İskenderun Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulundu ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya katkılarından ötürü teşekkür etti.

Mustafa Kemal Mahallesinin 1988 yılında Numune Mahallesinden ayrılarak kurulduğunu hatırlatan Muhtar İsa Taş; “Mahallemizi 730 seçmenle kurduk. Şu anda 15.000 seçmene yakın bir mahallemiz oldu. İskenderun’un en büyük 2. Mahallesi, Denizcilerden sonra. Çok az bir fark kaldı aramızda. Şu an 23.000 nüfusa sahip olan mahallemizin çok önemli 6 tane caddesi, 3 tane bulvarı, 70 küsur sokağı, 7000 küsur hanesi bulunmakta. Devletin altı okulu ile birlikte beş tane de özel okulumuz ve yedi kreşimiz var. Mahallemizde iki tane camimiz var. 15 Nolu sağlık ocağımızda altı doktorumuz başarıyla hizmet vermekte. AKAD ve Cemevi benim mahallemde kuruldu. 5 tane de çocuk parkımız var” dedi.

Muhtar İsa Taş, “Bunun yanı sıra İskenderun Belediyesi’nin bizlere yapmış olduğu hizmetleri de anlatmak istiyorum. Çok güzel bir muhtarlık yaptılar. Çok amaçlı salon, spor kompleksi yapıldı. 545. sokağa çok güzel bir basket sahası ve bir çocuk parkı yapıldı. Şu anda kaldırım ve asfalt çalışmaları mahallemize devam ediyor. Cumartesi pazarına ve araba pazarına engelli, bayan ve erkek olmak üzere tuvaletler yapıldı. Atatürkçü Düşünce Ortaokulu’nun içine resmi bir şekilde futbol sahası yapıldı.

Tüm bu hizmetlerden ötürü Belediye Başkanı Sayın Fatih Tosyalı’ya ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Tabii ki eksiklerimiz var, taleplerimiz var. Sayın başkanımızla diyalog halindeyiz. İnşallah daha güzel şeyler olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.