MÜSİAD’IN 15 TEMMUZ RESİM SERGİSİ DUYGULANDIRDI

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü anma programı kapsamında MÜSİAD Hatay Şubesi tarafından Belediye Sanat Galerinde düzenlenen 15 Temmuz Resim Sergisi açılışına katıldı.
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt, “Anlatacağız, hatırlatacağız, unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu fotoğraflar hepimizin hafızalarına kazınmalı” dedi.

Özyurt; 15 Temmuz’un, Türkiye’ye kara bir sayfa yazma amacında olan hain bir girişimi milletçe boşa çıkardıklarının, özgürlüğü, vatan sevgisini, demokrasiyi ve ülke onurunu her şeyin üzerinde tuttuklarının bir tezahürü olduğunu söyledi.

Serginin açılışını; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, AK Parti ilçe başkanı Abdülkerim Güven, ilçe müftüsü Osman Şekerci birlikte yaptı.

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşananların yer aldığı sergi duygulandırdı. Protokol üyeleri, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt ve yönetimine teşekkür etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR