YENİ SPOR TESİSLERİ, ÇOK AMAÇLI HİZMET BİNALARI VE YENİ STADYUM’DA İŞLEM TAMAM!

İskenderun Belediyesi, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kentin çeşitli noktalarına yeni spor tesisleri yaptıracaklarını aktaran Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ‘Çok Amaçlı Hizmet Binaları’ ve ‘Yeni Stadyum’ projeleri kapsamında zemin etüt çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

HAYIRLI OLSUN!
Başkan Fatih Tosyalı, sosyal medyadaki sayfasındaki paylaşımında, “Cebike, Cırtıman ve Denizciler mahallelerimizde, belediyemiz tarafından yapılacak olan “Çok Amaçlı Hizmet Binaları” Projeleri kapsamındaki zemin etüt çalışmaları tamamlandı. ’Çok Amaçlı Hizmet Binaları’ Projelerimizin yapımı hızla tamamlanacak. Değerli hemşerilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YENİ SPOR TESİSLERİ YAPIYORUZ
Başkan Fatih Tosyalı, “Sokağa çıkma kısıtlamasında şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Cırtıman, İsmet İnönü, Mustafa Kemal Mahallerimiz ve İskenderun Lisesi içerisinde belediyemiz tarafından yapılacak olan 3 adet halı ve 1 adet basketbol sahasının yer teslimleri yapıldı” dedi.

YENİ STADYUM İÇİN ZEMİN ETÜT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Başkan Tosyalı açıklamasının devamında, “Göz bebeğimiz İskenderun’umuz için sokağa çıkma kısıtlamasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İSTE içerisinde yapılacak olan 12.000 kişilik Stadyum Projesi kapsamında zemin etüt çalışmalarımız başladı. İskenderun’a Değer” müjdesini paylaştı.
Haber: Yılmaz AKPINAR