BELEDİYEDE MALİ DİSİPLİNİ SAĞLADIK!


İskenderun’da Cumhur ittifakının Belediye Başkanı seçilen Fatih Tosyalı, Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu.

MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Belediye Meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Belediye Başkanı Tosyalı, burada partililere belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

İlk konuşmayı ev sahibi İlçe Başkanı Turan Bozkurt yaptı. Bozkurt, “Yerel seçimlerde Cumhur ittifakı olarak var gücümüzle çalışarak seçimi Ak Partili kardeşlerimizle birlikte kazandık. Önemli olan İskenderun’un huzura kavuşması ve hak ettiği hizmetleri almasıdır. Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı da bu yönde çalışmalarını yapıyor. Bazı şeylerin sıkıntıda olduğunu biliyoruz. Ancak inşallah hükümetin de desteğiyle bazı hizmetler şehrimize gelecek” dedi.

İskenderun’da Cumhur ittifakının belediye başkanı olarak seçildiğini dile getiren Başkan Fatih Tosyalı ise, “Allah’a şükürler olsun ki sizlerle güç birliği yaparak bu seçimi kazanmış olduk. Seçimden sonra belediyede ciddi bir çalışma yaptık. Her şeyden önce belediyede mali disiplini sağladık. Hiçbir personelin maaşı artık gecikmiyor. Borçların ve personel maaşının dışında elimizden geldiği kadarıyla hizmet yapmaya çalışıyoruz” dedi.
Haber: Cuma KESEROĞLU