MUTLULUKLAR!


İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Gazeteci Hilmi Diken kızını evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Hilmi-Mehtap Diken çiftinin Diş Hekimi olan güzel kızları Burcu, Hatun-İsmail Özdemir çiftinin yine Diş Hekimi olan yakışıklı oğulları İnan ile hayatını birleştirdi.

Önceki hafta sonu Besime Mare’de, geçtiğimiz hafta sonu da İstanbul The Svadba’da gerçekleştirilen çifte düğünle mutluluğa yelken açan Burcu ve İnan çifti, mutluluklarını sevdikleriyle paylaştı.

İskenderun’da Besime Mare’de gerçekleştirilen düğün törenine, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Veysel Cıncık ile cemiyet yönetimi, gazeteciler ve kalabalık bir davetli heyeti katılım göstererek, genç çiftin ve ailelerinin mutluluklarına ortak oldular.

Düğüne katılan misafirleri selamlayarak salona giriş yapan Burcu ve İnan daha sonra yaptıkları vals ve oynadıkları zeybekle kendilerine hayran bıraktılar. Gece boyu yüzlerinden gülümseme eksik olmayan Burcu ve İnan’ı bu en özel gecelerinde aile ve yakınları da yalnız bırakmadı.
Genç çiftin anne ve babaları da davetlilerle tek tek ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergilediler.