ENGELLİLER BASKETBOL TAKIMI SÜPER LİG’DE


Önceki sezon düştüğü 1. Ligde yeniden şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen İskenderun Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, başarılı olacaklarına inanıyor. Yaklaşık 1 ay önce kulüp başkanı olan Suat Atasever, çok başarılı başarılı bir takıma sahip olduklarını belirterek, “Tek isteğimiz, maçlarımızda halkımızın bizi yalnız bırakmaması” dedi.

‘GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK’
Geçmiş dönemde ellerinden alınan sahildeki lokalin kendilerine yeniden verilmesine çok sevindiklerini belirten Atasever, şunları söyledi:
“Sayın Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı, kulübümüze elinden gelen her desteği veriyor. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi önemli takımlarla mücadele edeceğiz. Bu maçlar çok zevkli geçmektedir. Halkımızdan isteğimiz kapalı spor salonunda oynayacağımız maçlarımızda bizi yalnız bırakmayarak, desteklemeleridir. Güçlü bir yönetim oluşturduk. Sporcu kadromuzu koruyacağız. İki ya da 3 transfer düşünüyoruz. Hedefimiz Süper Lig’de kalıcı olmak. Geçtiğimiz sezon şampiyon olmanın gururu içindeyiz. Limak ve yan kuruluşları bize destek veriyor. Kendilerine teşekkür ederiz.”

‘DAİMA YANINIZDA OLACAĞIZ’
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da bu anlamlı ziyarete teşekkür ederek, şunları söyledi: “Öncelikle şampiyonluğunuzu kutluyorum. Suat Atasever Başkanlığındaki kulübün çok daha önemli başarılara ulaşacağına inanıyorum. Biz gazeteciler olarak bu memleketin başarılı takımına sonuna kadar destek vereceğiz. Daima yanınızda olacağız. Bundan şüpheniz olmasın. Halkımızın da maçlarda sizi yalnız bırakmaması için gayret edeceğiz. Süper Ligde de başarılar diliyorum.”
Haber: Yılmaz AKPINAR