BEKBELE, FATİH TOSYALI’YI BAĞRINA BASTI


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı dün yapılan seçimlerde kendisine büyük destek veren Bekbele ve Bitişik halkı bağrına bastı. Binlerce mahalleli, ‘Güvenin Adı Fatih Tosyalı’ diyerek karşıladıkları Fatih Tosyalı’ya büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Bekbele düğün salonunda gerçekleşen kutlamaya İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, belediye meclis üyeleri ve Bekbele halkı katıldı.

Havai fişekler ve konfetilerle karşılanan Başkan Fatih Tosyalı, halka hitap ettiği konuşmasında, Bekbele halkının verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Bekbele halkının yıllardır AK Parti’ye sahip çıktığını kaydeden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı tüm halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı kadroları ile İskenderun’a hak ettiği tüm hizmeti ve değeri göstereceğiz. 45 mahallemizin tüm ihtiyaçlarını öncelik sırasına göre çözeceğiz. Çünkü İskenderun hizmete aç. Allah’ın izniyle tüm eksiklikleri gidereceğiz. Ben şimdiye kadar göstermiş olduğunuz tüm destek ve gayretlerden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah yardımcımız olsun” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, daha sonra da Bitişik Mahallesinde kendini bekleyen halkla buluştu.