FATİH TOSYALI’YA GÜVENİYORUZ, YANINDAYIZ!


Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Atakaş Şirketler Grubu YK Başkanı Recep Atakaş, AKİB Başkanı Uğur Ateş, Öz Trans’ın patronlarından Yusuf Dönmez ve çok sayıda işadamı merkez seçim ofisinde bir araya gelerek, Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın her koşulda arkasında olduklarını ifade ettiler.

‘KAZANAN İSKENDERUN OLACAK’
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın ağabeyi olan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine kardeşi Fatih Tosyalı’nın aday olduğunu dolayısıyla kazananın İskenderun olacağını söyledi. Fatih Tosyalı’nın aday olmasının ardından İskenderun’da partili partisiz sayısız destek telefonları aldığını kaydeden duayen sanayici Fuat Tosyalı, “Bizler ülkemize işimizle de hizmet ediyoruz. Böyle bir düşüncemiz yoktu. Ancak Cumhurbaşkanımız ‘Bazı kişileri aday gösteriyoruz Başkan oluyorlar, başarısız olunca bununda vebali bizler oluyoruz. Sizin gibi değerli ailelerimiz var. Sizin gibi başarılı insanlarımızla memleketimize daha güzel hizmetler yaparız’ deyince koşulsuz şartsız kabul ettik. Eğer İskenderun halkı bizi bu göreve layık görür de yüksek oyla seçerse bizlerde Cumhurbaşkanımızın yanına hizmet için gittiğimizde elimiz güçlenir. Çünkü biz bu memleketten kazandık. Bu memlekete en güzel hizmeti kazandırmak için yola çıktık. Allah mahcup etmesin” dedi.

‘SORUNU GÖRMEYEN SONUNU DA GÖREMEZ’
Türkiye’de beka sorunu olmadığını söyleyenlerin yanıldığını ifade eden Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Türkiye o kadar badireler atlatıyor, terörle mücadele ediyor. Terörü kınayamayanlar, teröriste terörist diyemeyen çevreler varken, bu durum beka sorunu teşkil etmiyor mu? Türkiyemiz, Suriye üzerinden gelen terörü önledi. Türkiye’nin bekası için değil mi? Terör, beka sorunudur, siyasi ve ekonomik suikastlar beka sorunudur. Sorunu görmeyen sonunu da göremez” dedi. 

‘BİZİM İŞİMİZ EN GÜZELİNİ YAPMAK’
Fuat Tosyalı ”Biz işimizde de olduğu gibi önümüze bakarız. Kim ne yaparsa yapsın! Cevap bile vermeyiz. Bugün 4 kıtada yatırımlarımız var. Bunu işimize sahip çıkarak gerçekleştirdik. Siyasetçi değiliz. Bu yola çıktık. İnşallah bunda da önümüze bakarak İskenderun’a kazandıracaklarımızı anlatacağız. Kimin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Bizim işimiz her işte en güzelini, en doğrusunu yapmaktır. İnşallah seçimi kazanıp güzel İskenderunumuz’a hak ettiği hizmetleri kazandırma noktasında her gayreti göstereceğiz” dedi.

‘FATİH BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ’
Merkez Seçim Ofisi’ndeki toplantıda konuşan Atakaş Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş ise, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya sonuna kadar güvendiklerini ve yanında olduklarını belirtti. Fatih Tosyalı’nın İskenderun için bir şans olduğunu önemle vurgulayan Atakaş, “Fatih Bey ile emin olun kazanan İskenderun olacak. Bilgili, birikimli, hükümetimizle iyi ilişkiler içinde olan Tosyalı Ailesi İskenderun’a çok şeyler katacak. Bunun için sonuna kadar destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

‘İSKENDERUN’UN KAYBETME LÜKSÜ YOK’
İş dünyasının desteği karşısında duygulanan Başkan adayı Fatih Tosyalı ise, bunun kendisine büyük güç ve moral verdiğini ifade ederek, “Bizler halka hizmeti hakka hizmet olduğunu bildiğimiz için bu yola baş koyduk. Allahın izni ile siz değerli dostlarımızın da destek ve gayretleriyle zafere ulaşıp güzel İskenderunumuzu hak ettiği konuma taşıyacağız. Bu süre içinde birlik ve beraberlik olmalıyız. Çünkü artık memleketimizin kaybetme lüksü yok. Başta büyükşehir belediyesini de kazanarak arkamızda hükümetimizinde desteğiyle açıkladığımız tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. İskenderun’un geleceğini inşaa edecek çok fazla projemiz var. Kısa zaman içerisinde memleketimizdeki değişim ve gelişimi hep birlikte göreceğiz” dedi.