ALKIŞLARLA KARŞILANDILAR!


Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya çarşı esnafı büyük ilgi ve sevgi gösterdi.
Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, çarşı esnafını ziyaret ederek, destek istedi.

Beraberinde AK Parti Hatay milletvekilleri Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, HBB Başkan Adayı İbrahim Güler, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, meclis üyesi adayları ile birlikte Şehit Pamir Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Tosyalı’ya esnaflar, “İskenderun’un başkanı hoş geldin, seninle birlikteyiz ve destekçiniz” diyerek yanında olduklarını ifade ettiler. 

Kendisine gösterilen ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Hizmet yolunda girdiğim bu süreçte İskenderunlu esnafımızı ziyaret ettim. Kıymetli esnafların var olan sıkıntılarını dinledik. Belediyeden istek ve beklentilerini bizlere ifade ettiler. İskenderunlu esnaflar bizlerden çok umutlu olduklarını ifade etmeleri bizleri memnun etti” şeklinde konuştu. 

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ise, “Bugün İskenderunumuz’un değerli esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. İskenderun’un bir değişim ve yenilenmeye ihtiyacı var. Bu ancak yerel yönetim ve esnaflarımızın ortak hareketi ile mümkün olabilir. Bizler her zaman esnafımızın yanında olacağız” diye konuştu.Heyet esnafla sohbet ederek, bol kazançlar diledi.

STK ZİYARETLERİ VE EV TOPLANTILARI TAM GAZ
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı gün içerisinde STK ve mahalle ziyaretlerini de aralıksız sürdürdüler.

Siirt ve Batmanlılar Derneği, Hatay Dulkadiroğulları Kültür ve Yardımlaşma Derneği, İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Cumhur İttifakı heyeti, peş peşe Düğünyurdu köy meydanı, Aşkarbeyli Muhtarlık önünde, Sakarya Taziye Evi’nde ve Gültepe’de mahalle toplantılarına katıldı. Tosyalı, “Allah’ın izniyle İskenderun hizmetkar belediyecilikle tanışacak. Bunu sizlerle beraber yapacağız. İskenderun’u layık olduğu yere getireceğiz. Bundan sonra beraber çok yorulacağız” ifadelerini kullandı.
Haber: Yılmaz AKPINAR