SEÇİMİN EN GÜZEL KARESİ!


31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olarak seçmenle buluşan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ile CHP Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu, sahadaki çalışmaları sırasında tesadüfen karşılaştı.

İskenderun’a hizmet etme sevdasıyla sahaya çıkan iki adayın dostane ve kardeşçe kucaklaşması ile esen hoşgörü havası İskenderun’da güzel bir seçim havası yaşanacağını bir kez daha gözler önüne serdi. Tosyalı ve Şahutoğlu’nun karşılıklı samimiyet içerisinde birbirlerine başarılar dilediği buluşmada, her ne kadar farklı partiler de olsa iyi niyet dolu güzel sohbeti, kazananın İskenderun olacağını açıkça ortaya koydu.

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Barış, kardeşlik ve sevgi ortamında bir seçim geçireceğiz. İnşallah bu dostluk ve kardeşlik bağları içinde kazanan İskenderun olacak” derken, CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu da, “Temennilerimiz ortak. Barış içerisinde, kardeşlik içerisinde, demokratik bir seçim yaşayacağımıza inanıyorum. Biz seçimden önce olduğu gibi, seçimden sonra da abi-kardeş olmaya devam edeceğiz” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR