TEMİZ SİYASET TÜRKİYE’YE İYİ GELECEK


24 Haziran seçimlerinin ardından yeniden yapılanan İYİ Parti’nin İskenderun ilçe başkanı Zafer Kıvrak, seçim süreci ve siyaset gündemine dair bazı açıklamalarda bulundu. Zafer Kıvrak; “Türkiye’nin milli değerlerini kucaklayan, vatanseverlerin buluştuğu alternatif partiyiz. İlkeli, uzlaşmacı ve temiz siyasetle Türkiye’ye İYİ geleceğiz” dedi.

İYİ Parti İskenderun ilçe başkanı Zafer Kıvrak açıklamalarında özetle şu ifadelere yer verdi; “Ülkenin son 16 yılda maruz kaldığı muamele her vatansever gibi bizi de taşın altına girmeye itti. Bizleri bu göreve layık gören Genel Merkez ve İl teşkilatımızın yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Ben ve arkadaşlarım Ülkemizin sorunlarını dert edinerek memleketimizin selameti ve geleceği için taşın altına bedenimizle girmeye hazırız. Siyaset arenasında güçlenerek yola devam ediyoruz. İYİ Parti İskenderun ilçe teşkilatımızda, Karayılan’dan Çırtıman’a kadar her kesimden Türk bayrağına âşık, vatansever insanlarımızı ayrıştırmadan buluşturup kucaklaşmayı önemsiyoruz. Türk Bayrağı ve Atatürk Bizim Kırmızı Çizgimizdir. Bizler Atatürk İlke ve İnkılâplarının ışığında Türk bayrağı altında yaşamaktan şeref duyan insanlarız.

‘İDDİALIYIZ’
Türkiye’nin Demokrasiye ve huzura ihtiyacı var. Gerçek Milli ve Yerli kadrolarımızla ekonomide, hukukta, sosyal hayatta, uluslar arası ilişkilerde iddialıyız. İYİ Parti ilkeli, uzlaşmacı, temiz ve dürüst siyaset anlayışıyla vatandaşlarımızın özlediği alternatif, güvenilir bir çatıdır. Bugün bir sosyal demokratla ülkücünün kol kola yürüdüğü, kader birliği yaptığı partiyiz. Mesele ‘Vatan’ olunca gerisini ‘teferruat’ olarak gören, hainliğin, haksızlığın karşısında dimdik duran bir anlayışla, korkmadan yolumuza devam edeceğiz. Memleket sevdalısı, ‘yarın çocuklarımıza daha güzel bir gelecek emanet edebilmek için ne yapabiliriz?’ kaygısındaki insanlarla birlikte yönetime talibiz.

İYİ Parti olarak önümüzdeki yerel seçimlere teşkilat olarak hazırız. İddiamız Türkiye’nin en doğru kadrolarla yönetilmesidir. Seçim sürecinde Genel merkezin kararı ile Millet ittifakının yanında Hatay’da uygun görülen CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a destek vereceğiz. Lütfü beyi tanıyoruz, vatanseverliğini, hizmetlerini, emeklerini biliyoruz. Bu yüzden bizim içimize siniyor. İlçeler bazında ise, Genel merkez ve İl başkanımızın alacağı her kararın arkasındayız.” Haber: Yılmaz AKPINAR