ARSUZ’UN ‘YILDIZ’I..


CHP’den Arsuz Belediye Başkan Adayı Adaylığı’nı duyuran Av. Necati Yıldız, yoğun bir katılımın olacağı ’Büyük Arsuz Buluşması’na hazırlanıyor. Geçtiğimiz yerel seçimlerde örnek projelerle adını duyuran, başarılı ve çalışkan kişiliğiyle, Arsuz halkının gönlünde taht kuran Av. Necati Yıldız, CHP’den Arsuz Belediye Başkan Adayı Adayı olduğunu ‘Büyük Arsuz Buluşması’nda duyuracak.

Av. Necati Yıldız, sosyal medyadaki sayfasında “Bu güzel, bu dürüst, bu tertemiz insanların aşına, işine, geleceğine sahip çıkma zamanı geldi. Ortak kaygılarımıza, ortak sevdamıza, ortak geleceğimize sahip çıkma zamanı geldi.. Aynı duyguları paylaşan Arsuz sevdalıları… Yüreklerimizi, sevdamızı bir potada kaynatıp, tek bir yürek gibi çarpacak, yüreklerimizle bir destan yazmaya kararlı dostlar ‘Büyük Arsuz Buluşması’na davetlisiniz. CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklayacağım geniş katılımlı toplantıya teşriflerinizden onur duyarım” dedi.

Arsuz Belediye Başkan Adayı Adayı Av. Necati Yıldız, “Başkanı değiştirmek için değil, düzeni değiştirmek için geliyorum” vurgusuyla iddiasını yineledi.

Av. Necati Yıldız’ın adaylık açıklaması, 14 Ekim 2018 Pazar günü saat 15:00’te Karaağaç Mahallesi’nde ki Klas Düğün Salonu’nda gerçekleşecek.
Haber: Yılmaz AKPINAR