HATAY’IN MEHMET SOYDAN’A İHTİYACI VAR


Önümüzdeki yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediye Başkanlığı’nda adı geçen ve en güçlü adaylar arasında gösterilen 22. Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, ilk gün ki hizmet aşkıyla Hatay’ın her yerinde ziyaretlerini sürdürüyor, AK Parti’nin başarılı çalışmalarını anlatıyor.

Hatay’da görev yaptığı süreci içinde hayati projelerle kalıcı hizmetlere imza atan Soydan’a gittiği her yerde sevgi gösterilerinde bulunuluyor. Duruşu, beyefendiliği, çalışma azmi ve yaptığı hizmetler örnek gösterilerek, eşit ve adil yönetim anlayışı nedeniyle büyük takdir gören Mehmet Soydan için, sık sık “Her kesimin adayı” ifadesi kullanılıyor.

Kamuoyu’nun “Hatay’ın Mehmet Soydan’a ihtiyacı var” dediği bir seçim atmosferinde, emin adımlarla AK Parti’nin hizmet eylem planını anlatan Soydan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği her görevi yerine getirmeye hazırım” diyor. AK Parti Hatay Milletvekilleriyle uyumu, yol göstericiliği ile bir gönül neferi gibi her ortamda katkı sunmayı sürdüren Soydan’ın adaylığı için “Bu kez olacak” yorumları yapılıyor.

Mehmet Soydan son olarak, İTSO Başkanı Levent Yılmaz ile İSGİAD Başkanı Gökhan Gökten ziyaretinde “Halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıyla çalıştık. Hatay’ın sorunlarını biliyorum. Beni bilenler ‘ortak akıl’la çalıştığımı, istişareye önem verdiğimi, Hatay sevdalısı olduğumu bilir. İnanıyorum ki, önümüzdeki yerel seçimler Hatay’ın önünü açacak. Ülkemde tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan ülküsüyle yaşayan insanların ortak ideali ne ise, o olacak! Bir bütün olacağız. İri olacağız, diri olacağız! AK kadrolarda verilen görevi en iyi şekilde yapacağımdan ve partime sonuna kadar destek olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR