ÜLKEYİ İLMİK İLMİK DOKUYARAK GELİYORUZ


Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.
CHP Gençlik kolları ve kadın kolları ile birlikte çıktığı sanayi sitesi ziyaretinde yoğun ilgi gören Kırmızıoğlu, partililerle birlikte çıktığı sanayi ziyaretinde esnafın yoğun ilgisini gördü.
Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek isteyen Kırmızıoğlu’na esnaf destek sözü verdi. Ziyaret sırasında bir esnaf “Bu kez sana söz veriyorum ki oyum senindir. Bu güne kadar CHP’ye oy vermedim ama şimdi sana bir sözüm var ve bu dönem oyumu sana vereceğim” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, “Bugün sanayi esnafını ziyaret ederek onların gözlerine bakarak ellerini tutmak ve memleket hakkında ki düşüncelerini öğrenmek fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. Bir çok arkadaşımıza erişmeyiz, çünkü çok geniş bir esnafımız var ama şunu çok iyi biliyoruz ki, bir çok sanayi esnafı maalesef ki bu güne kadar hak ettiğini alamamıştır. Herkes oturup müşteri bekliyor durumun böyle olması da bizleri üzüyor. CHP iktidarı döneminde esnafımızın yüzü gülecek. Esnaf bakanlığımızı kuracağız. Küçük ve orta ölçekli esnafımıza vereceğimiz hem SGK hemde vergi desteği ile inşallah Anadolu şahlanacak ve dolayısıyla esnaf şahlanacak” dedi. Kırmızıoğlu, “Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi yüzbinlerce Hataylı bekliyor. Hatay ziyaretinde hem ülkeye hemde bölgeye dair açıklamalar yaparak çok özel ve güzel şeyler söyleyecek. Muharrem ince bey bu ülkenin civanmert delikanlısı Yalova’dan çıktı. 81 ile ve 81 Milyona hitap edecek şekilde ince ince aklıyla dokunarak bu ülkeyi ilmik ilmik dokuyarak geliyor. Şunu da unutmayalım sanayi esnafını bizler Muharrem İnce gibi gezmeye çalışıyoruz ve Hatay’ın Muharrem İnce’si olmaya da ben adayım” dedi.