MHP TARİH YAZACAK


MHP Hatay Milletvekili adayları İbrahim Gül ve İlhami Boşça, gece mitinglerinde vatandaşlarla buluştu. Gece mitinglerine ağırlık veren MHP vekil adayları, bir gecede üç yerde miting gerçekleştirdi. İlk olarak Akçay’da gerçekleştirilen mitingin ardından İsmet İnönü mahallesine geçen MHP ekibi burada kendilerini bekleyen kalabalık gruba seslendi.

İlk olarak söz alan İlçe Başkanı Turan Bozkurt “Yapılacak seçimlerin günü kapıya dayandı. İsmet İnönü Mahallesi yıllardır MHP ye sahip çıktı bundan sonra da İbrahim Gül Bey kardeşimize sahip çıkacağınıza inancım tam” dedi.
MHP Hatay Milletvekili Adayı İlhami Boşça ise, “24 Haziranda yapılacak olan Genel seçimde bir tarih yazılacaktır. Türkiye üzerinde oynanan oyunları herkes görüyor. Millet olarak bizim en öneli değerimiz devlet ve bayraktır. Bu nedenle ülkemizin daha güçlü ve hainlerle rahat mücadele etmesi için MHP ye destek verin” dedi.

OYNANAN OYUNLARA SON VERECEĞİZ
Son olarak kalabalığa seslenen MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül ise, “Değerli vatandaşlarım her seçimde sizlerle birlikte oluyoruz. Bizlere verilen görevden kaçmadan partimize ve davamıza asla ihanet etmeden verilen tüm görevleri sorgusuzca kabul ettim. Bir kez de sizlerden ricam ediyorum. Vereceğiniz destekle kendi evladınız olan İbrahim Gül’ü meclise gönderin, bizleri hainlere karşı mahcup duruma düşürmeyin! Ülkemiz üzerinde FETÖ’nün oyununu herkes görüyor. Devletimizin içerisine sızan hainlerle Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesini ancak mecliste MHP destek verebilir. Bu nedenle sizlerin oylarına talibim” dedi. Yapılan konuşmalar sonrasında mahalle sakinlerinin ilgisiyle karşılaşan milletvekili adayları engelli bir hayranının yanına giderek, yakından ilgilendiler.