MHP GÜÇLÜ GELİYOR


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili adayları İbrahim Gül, İlhami Boşça, Orhan Namık Mursaloğlu, İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, parti yönetimi ile birlikte Güney Gazetesi’ni ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

MHP Hatay Milletvekili adaylarını Güney Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar misafir etti. Seçim çalışmalarının çok verimli geçtiğini ve MHP’ye karşı vatandaşlarda büyük bir teveccüh olduğunu ifade eden MHP Hatay Milletvekili 2. Sıra Adayı İbrahim Gül yaptığı açıklamada, “24 Haziran seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. MHP olarak çalışmalara daha erken başladık. Aday adaylarımızla sahaya inmiştik. Hatay’ın her bölgesinde seçim çalışması yapıyoruz. Bütün noktalara ulaşmaya çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde Cumhur İttifakı’nı anlatmaya çalışıyoruz. Bir takım vaatlerimiz var. Genel terör konusunda, dış politikada ve ülke güvenliği ile ilgili konuların yanında özellikle yeni dönemde kader mahkûmu diye nitelendirdiğimiz kişilere dönük olarak af konusunda bir vaadimiz var. Çalışanlara, emeklilere, işçilere, tarıma, kadınlara, sağlık ve eğitim konusunda vaatlerimiz var. Bunları gerçekleştirmek için de Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güçlü bir şekilde temsil edilmesini bekliyoruz. Hem hükümete olan desteğimizi sürdürmek, hem de kendi vaatlerimizi yerine getirmek için Türk milletinden destek istiyoruz. Milletvekili adaylarımız İlhami Boşça Bey, Orhan Namık Mursaloğlu Bey’le, ilçe yönetimi ve seçim komitesindeki arkadaşlarımızla beraber çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. İnşallah, 5. sıra adayımız Orhan Bey’i de Meclis’e götüreceğiz” diye konuştu.

MHP’DEN İDDİALI ÇIKIŞ
MHP’nin 5. Sıra Milletvekili Adayı Orhan Namık Mursaloğlu ise “Basın mensupları özgeçmişimi hazır bulundursunlar” diyerek, MHP’nin seçimlerdeki iddiasına vurgu yaptı.

MHP Milletvekili Adayı İlhami Boşça ise, “Gözlemlerimize göre çok büyük bir teveccüh var. Özellikle Genel Başkanımızın uyguladığı siyaset konusunda, devlete ve hükümete verdiği destek sonrasında çok ciddi bir teveccüh var. Her gittiğimiz yerde Genel Başkanımız için, ‘Biz, onun devlet adamlığını gördük. Devlete verdiği desteği ve duruşunu gördük. Bu nedenle bu seçimde oyumuz MHP’ye diyorlar” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR