ÇOCUKLARI ÇOK GÜZEL BİR GELECEK BEKLİYOR


CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, 24 Haziran tarihi yaklaşırken temposunu yükseltti ve halkla bütünleşen çalışmalarına hız verdi.

Hatay’ın Arsuz ve Belen ilçelerinde ziyaretlerini sıklaştıran Doktor Riyat Kırmızıoğlu, halk pazarları, esnaflar ve ev toplantılarında CHP’nin seçim bildirgesini ayrıntılarıyla anlatıyor, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında toplumun tüm kesimlerini mutlu, huzurlu, adaletli, üreten ve hakça paylaşan bir gelecek beklediğine dikkat çekiyor.

Kırmızıoğlu’nun Cuma gönü programı okulların son gününe denk gelince, çocukların ellerinde karneleriyle verdikleri pozlar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Karnelerini gururla Doktor Riyat Kırmızıoğlu’na gösterip bir de poz veren Türkiye’nin aydınlık yarınları çocuklar, CHP’nin iktidarında çocukların ve dolayısıyla da öğrencilerin düşünülmesini istediler.

Kırmızıoğlu, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında çocukları, gençleri çok güzel bir geleceğin beklediğini anlatarak, okula giden her öğrenciye eğitim katkısı verileceğini müjdeledi. Arsuz’un çeşitli mahallelerinde halkla buluşan ve uzun sohbetler yapan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, her yaş grubundan vatandaşın dertlerini ve beklentilerini dinledikten sonra, CHP’nin seçim bildirgesinin aslında bir hükümet programı olduğunu hatırlatarak, 24 Haziran’dan sonra Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında toplumun tüm kesimlerinin mutlu ve huzurlu yarınlara güvenle bakacağını anlattı.
Haber: Yılmaz AKPINAR