TÜM ENGEL VE BAHANELERİ ÇİĞNEYECEĞİZ


24 Haziran seçimleri yaklaşırken, MHP’nin 27. Dönem milletvekilleri aday listesi açıklandı. MHP’den 1. Sıra Adayı Hatay eski İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı olurken, 2. Sıra Adayı olarak bölgenin sevilen ismi İbrahim Gül gösterildi.
MHP’den 2. Sıra Hatay Milletvekili Adayı olan İbrahim Gül, “Bizler bir davanın neferleriyiz, dava insanı olmak yüksek haslet ve haysiyet gerektirir, yaralı vicdanlar, bayağı hırslar, bayat hevesler, dağınık arzular davayla bağdaşmaz” dedi.

Gül, “Daima görülen ve yaşanılanlardan üstün bir dünya tasarlamak, bunun için çırpınmak, yalnızca bir ülküye sevdalanmış yüreklerin harcıdır” diyerek, “Bizler gönlümüzün nirvanasında yaşadığımız Ülkü aşkını, hedefe vardırmak için ‘son nefes’e kadar diyerek yemin etmiş, and içmişiz. Unutmamalıyız ki; Nefsine tutsak düşüp dolduruşa gelenler ve altından kalkamayacağı laflar edenler yel değirmenine sefer düzenleyen biçareler gibidir” açıklamasında bulundu.

MHP 2. Sıra Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, sosyal medyadaki teşekkür açıklamasında “Ümitlerin harekete geçtiği, heyecanların ivme kazandığı, milli kurtuluşa sayılı günlerin kaldığı bugünlerde şahsi hesap yapmadan gayretimize hız kazandırarak devam etmeliyiz. Umutların tütün yaprakları gibi kurutulduğu şu zaman diliminde, mücadeleyi köstekleyen tüm engel ve bahaneleri çiğneyeceğiz. Her zaman yaptığımız gibi MHP Genel Başkanı ve Teşkilatının Milletvekili listesi namusumuzdur diyerek çalışacağız. MHP Hatay Milletvekili aday listemiz, Ülkemize, Milletimize, Teşkilatımız ve Hatay halkına hayırlı, uğurlu olsun. Allah TÜRK’ü Korusun ve Yüceltsin” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR