17. MÜSİAD EXPO HAZIRLIĞI


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şubesi, Nisan ayı üye ve sektörel değerlendirme ve bilgilendirme toplantısını, Yönetim Kurulu ve Sektör Kurulu üyeleriyle şube binasında bir araya gelerek gerçekleştirdi.

Başkan Fatih Tosyalı açıklamasında “Mart ayında yapılan faaliyetlerimizin değerlendirildiği, Nisan ayında planlanan programlarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunduğumuz Aylık değerlendirme ve bilgilendirme toplantımızı şube binamızda gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bölgemizde faaliyette bulunan İnşaat, çevre ve yapı-Metal, Maden-Makine-Hizmet vb yaklaşık 16 sektörü temsil eden sektör kurulları üyelerimizle Mart ayı değerlendirmelerimizi, Nisan ayı planlamalarımızı konuştuğumuz verimli bir toplantıyı gerçekleştirmiş bulunuyoruz.Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilecek 17. MÜSİAD EXPO hakkında istişarelerde bulunarak, bu fuara katılımı beklenen 125 Ülkenin alım heyetleri ile bir araya gelebilmenin fuara katılım sağlamaktan geçtiği, Fuara katılım sağlayarak uluslararası ticarete erişmenin kolaylaşacağını ve bölgemizi daha iyi tanıtabileceğimizi, işlerimizi geliştirebileceğimizi, çeşitlendirebileceğimizi konuştuk. Bu fuarla alakalı bölgemizden kimleri haberdar edebileceğimizi ve fayda sağlayabileceğimizi, Bölgemiz için nasıl değerlendirebileceğimizin planlamalarını görüştüğümüz, bunun yanında sınırımızın hemen ötesinde gerçekleştirilmekte olan operasyonları ve sonrasında yeniden yapılandırmalarda üzerimize düşebilecek görevleri ve işleri görüştüğümüz verimli bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.

DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ
Üyelerin, Başkan Tosyalı’ya doğum günü sürprizinde de bulunduğu toplantıda sektör kurulu temsilcilerinin sorun ve çözüm önerileri de masaya yatırıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR