DAYANIŞMA ŞAHANE!


MHP İskenderun İlçe Teşkilatı yönetiminin her hafta Cuma namazı sonrasında parti binasında geleneksel hale getirdiği yemekte, birlik ve beraberlik vurgusu yapılıyor. MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “Yönetim kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, kadın kollarımızla birlikte olmaktan mutluyuz” dedi.
MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, MHP Grup Başkan vekili Emir Selim Yazar, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yavuz, Süleyman Kaya ve çok sayıda partilinin katıldığı yemeğe, İGC Başkanı Veysel Cıncık, Yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Akpınar ve Diyap Atar konuk oldu.

DAHA GÜÇLÜ BİR MHP İÇİN..
Hoş sohbet ortamında geçen yemekte konuşan MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “Bizler teşkilatçı, disiplinden taviz vermeyen ve paylaşmayı esas kabul eden bir partiyiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin attığı her adımın yanındayız. Burada da amacımız belirttiğimiz gibi daha güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi ve bu ruhu daha da güçlendirmektir. Bizim var olduğumuz günden bu güne ve partimizin izinde hep bir arada olmuş güçlü bir kardeşlik bağımız var.Bu vesileyle millet, devlet ve bayrak uğruna hayatlarını kaybetmiş, Afrin’de terörle mücadele eden tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükran hislerimle anıyor, Cenabı-ı Allah’tan hepsine rahmet diliyorum. Rabbim Mehmetçiğimizi korusun” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR