BAYRAKLI TEPE’DE ZAFER SEVİNCİ!


Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara ile birlikte, Reyhanlı’da bayraklı tepe olarak anılan ve parke taşları ile yapılmış olan Türk Bayrağı’nın bulunduğu tepeye çıktı. Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’nin eşlik ettiği ziyaret esnasında Kahraman Türk Ordumuzun Afrin’i teröristlerden temizlediği bölgeler gözlemlendi.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümünde yeni bir zafer yaşadık. Şu anda Afrin’de Türk bayrağı dalgalanıyor. Afrin operasyonumuzu en başından beri yürekten destekleyen milletimize şükranlarımı sunuyorum. Allah, askerimize güç, kuvvet versin! Türkiye bir kez daha haklının, mazlumun yanında olduğunu tüm dünyaya göstermiştir” dedi.

Başkan Şanverdi ise, “Reyhanlılılar olarak bir ve beraberiz, askerimizin ve polisimizin yanındayız. En büyük temennimiz burada sınır güvenliğimizin temin edilmesi anlamında yapılan bu operasyonun bir an önce ve sağlıklı şekilde bitmesi, Suriye halkının huzur bulmasıdır” diye konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR