2018 DAHA VERİMLİ VE UMUTLU GEÇECEK


MÜSİAD Hatay Şubesi, değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Dernek binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan MÜSİAD Hatay Şubesi Başkanı Fatih Tosyalı, “Önemli ve kazanımlı bir yılı geride bırakırken yine verimli ve ümit verici bir yıla giriyoruz. 2018 yılında barışa huzura ve insanlığın kazanımlarına katkıda bulunmak için herkese daha çok görevler düştüğünü, ülkemiz ve milletimiz için üretmeye devam edilmesi gerekliliğini vurgulamak isterim” dedi.

TÜRKİYE, BARIŞA VE İNSANLIĞA ÖNEMLİ KATKILARDA BULUNDU
Başkan Tosyalı, “Ülkemiz, Siyasi ve ekonomi alanında önemli mesafeler katetmiştir. Haksızlığa ve oldu bittilere kalkışanlara göstermiş olduğu duruş ve hamleleri ile dünyada lider konuma gelmiştir. Myanmarda, Suriyede, Irak’ta Sudan’da, Yemen’de, Filistin’de, Dünyanın bir çok yerinde barışa ve insanlığa önemli katkılarda bulunmuştur. Tüm bunların ışığında üretim artışları ve ihracat artışları ile ekonomik alanda da hedeflediği noktalara hızla ilerlemektedir” diye konuştu.

DAHA ÇOK ‘ÜRETİM’ VURGUSU
Başkan Tosyalı konuşmasının devamında, “Değişik sektörlerde faaliyetlerde bulunan şube üyelerimizle bir araya gelerek 2017 yılı değerlendirmeleri ve 2018 beklentilerini istişarede bulunduk. 2018’in daha verimli ve umutlu geçeceğini, ülkemizde ve dolayısıyla bölgemizde yatırım, üretimin ve ticaretin daha da yükselerek gelişeceğine inancımızı ortaya koyduk. Suriye’deki iyileşme sürecinin ve Irak’taki yatırım ticaret sürecinin bölgemize olumlu yansımaları olacağını, Dövizdeki durumun ticaretimizde ne gibi beklentiler oluşturduğunu üyelerimizle konuştuk. Gençlik komisyonu başkanımızla, yakın geleceğin iş adamları olan gençlik yapılanmamızın çalışmalarını, beklentilerini ve önerilerini görüştük. Bu vesile ile 2018 yılında barışa huzura ve insanlığın kazanımlarına katkıda bulunmak için herkese daha çok görevler düştüğünü, Ülkemiz ve milletimiz için üretmeye devam edilmesi gerekliliğini vurgulamak isterim. 2018’in ülkemize,milletimize ve tüm insanlığa huzur,bereket ve rahmet getirmesini dileriz” dedi.
Değerlendirme toplantısı hoş sohbet ortamında sürdü.
Haber: Yılmaz AKPINAR