BAŞKAN BOZKURT GÜVEN TAZELEDİ


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Teşkilatı 12. kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde giden kongrede mevcut başkan Turan Bozkurt güven tazeledi. Kongreye MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül, İskenderun Belediyesi MHP’li Meclis üyeleri, çevre il ve ilçe teşkilat başkanları, kadın kolları, gençlik kollarının yanı sıra, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve yönetimi, STK’lar ve partililerde yoğun katılım gösterdi. Gerçekleştirilen kongrede divan başkanlığını da yapan MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, ülkenin zor günlerden geçtiğini bugünlerin üstesinden geleceklerini, el birliğiyle mücadeleye devam edeceklerini, gerçekleştirilen kongrenin de hayırlara vesile olmasını söyledi.

‘TEZGAHLARI BAŞLARINA YIKILACAK’
Tek liste halinde gidilen kongrede güven tazeleyen İlçe Başkanı Turan Bozkurt desteklerini esirgemeyen tüm MHP’li ülküdaşlarına teşekkür ederek, “Haklı olduğumuz hak yolunda Allah’ın yardımı ve hidayetiyle, ülkemizin sonsuza denk yaşayacağına inancım tam. Ne Mutlu Türküm diyene” diyerek sözlerini tamamladı.
MHP’nin kurmaylarından İbrahim Gül ise açıklamasında, “Unutulmamalıdır ki; bugün gerçekleşen İskenderun ilçe kongrelerimizden çıkacak birlik, beraberlik sonucu, siyasi ikballeri uğruna hesap yapanların hesaplarını ve onların üzerinden Milliyetçi Hareketin kutlu yürüyüşüne set olmak isteyenlerin tezgahlarını başlarına yıkacaktır. İnanıyorum ki, Milliyetçi hareketin mensupları bu süreçten yüzlerinin akıyla çıkacak, dosta düşmana ülkücülerin tek vücut olduklarını göstereceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle “kucaklaşmak ve kararlılığımızı göstermek” için bir araya geldiğimiz iskenderun ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi yüce Allah’a emanet ediyorum” dedi.

‘MÜCADELEDEN ÜRKMÜYORUZ’
Gül ayrıca, “Bizler, sıradan bir davanın mensupları değiliz. Zaman, zaman, saman alevi gibi parlayıp sönen siyasi partilerinden hiç değiliz. Milletin öz benliğinden doğmuş köklü bir hareketiz. Karanlıktan kurutuluşun adresi olan, bir davanın temsilcileriyiz. Biliniz ki, Türkiye’nin geleceği sizlere bağlıdır. Türkiye bir felaket uçurumunun kenarına sürüklenmektedir. Buna dur diyecek yegane güç Türk Milliyetçileridir. Ülkemiz ve milletimiz için bizlerin bir davası var. Nizamımızı yıkmak isteyenlerin sayılmayacak kadar çok olduğunu biliyoruz. Diken üzerindeyiz. Dikenli yolda ayağımızı yaralamadan yürümenin mümkün olmadığını unutmamalıyız. Tehlikeyi görünce sırtımızı dönmeyeceğiz. Mücadeleden ürkmüyoruz. Bu ülkenin acılarına üzülmek yine bize düşecek, bizler bunu biliyor ve görüyoruz. İşte bu durum karşısında bizlere yakışanı yapacağız. MHP’nin başarısı için durmadan, duraksamadan, soluklanmadan çalışacağız” diye konuştu.